Sabtu, 29 Januari 2011

JoM JaLaN (15.1.2011)







Aku xtau kenapa aku cam teringin nak mkan KFC..hehee...xnak sorg2,aku ajak adik aku teman..tapi x best ar..kt umah aku dah mkn byk..mmg time kt KFC ni perut aku penuh sgt....dsbbkan teringin nak mkan...paksa gak.heehe...x habis KFC yg aku mkan...last2 bawa balik umah...lain kali..jgnlah mkan byk sgt ya..hehehe..

JLO MaLaYsiA (ZIANA ZAIN)


Ni pic Jlo masa Golden Globe...baju dia pun ala2 Ziana Zain..ni pic lama Ziana Zain ni....citarasa pun sama..kalaulan Ziana Zain & Jlo dpat amik pic sama2..kan best



Suratan atau kebtulan....tgok..dua2 pun ada anak kembar....mmg sama..heehe



Sekali tgok..mmg nmpk sama muka JLo & Ziana Zain....tgok...samakan..hehee

Jumaat, 28 Januari 2011

aKu & TWITTER


aku baru nak aktif dlam Twitter...ntahlah..sblum ni mmg suma org ada Twitter..aku bru nak buat..hahaa.ntahlah..x reti g..xpa..slow2..klu nak follow...cari jer nama foreveraimar.heehee

PAWANA

video

Awal 2011 ni..lagu ni mmg lagu yg plg aku suka..aku hari2 dgar lagu ni..xtau napa..lirik dia mmg sgt2 best..x sabar nk tggu album Ziana Zain...cpat2lah keluar..

Aku JaTuH CiNTa

Sebelum Ziana Zain nyanyi kt Anugerah Skrin...aku dah dgr lagu ni..cuma lum kena rasuk g...bila dia nyanyi kt ASK2010..mmg teruja sgt2....yalah..single baru kot..ofcoz suma tntg ZZ aku akan amik kisah....pminat setia...mula2 dgar lagu ni cam x best..lum ada mood g..lama2..mmg aku akui..lgu ni mmg best..aku plg suka lirik lagu ni..simple..tapi penuh makna..mmg lah lagu ni x sama cam lagu ZZ yg dulu2..tp tetap best..sbb ada part tinggi..itu satu kwjiban ok...klu xda..bukan ZZ..lagu ni pun ada unsur2 moden..kira oklah tu...cuma yg bhgian last tu..napa cam bunyi2 lagu Percayalah eh..hehe..xpa..hrap sgt2 2011 akn mbawa mkna kpda ZZ dan smua pminat ZZ.smoga lbh bjaya dan mkin popular..hehee

ASK2010 vs AJL25 (ZIANA ZAIN)

AJL25

ASK2010

ZiaNa ZaiN AJL25

video

AJL 25..ikhlas aku ckap..aku tggu AJL pun sbb Ziana Zain..aku xkisah pun sapa menang sapa kalah...jahat kan?hehee..tapi tulah hakikatnya...artis yg bertanding kbykan msih baru..bukan x best..ntahlah..xminat sgt kot...mmg malam tu psmbhan ZZ sgt2 best...baju sgt2 lawa..make up pun cantik sperti biasa..paling aku suka..rambut ZZ,,simple tpi lawa..aku suka yg camni...nmpk mewah..ada kelas gitu.hehee....yg ptg..makan hatilah artis baru tgok ZZ nyanyi..xsuma artis baru mampu k....janji ZZ meletop..suka2..hehee

Khamis, 27 Januari 2011

sElamAt PAgI cINtA












14.1.2011
Pic awal pagi..sbb tu ltak tajuk Selamat Pagi Cinta...lama dah x amik pic full body..skrg berani skit..sbb dah puas diet..adalah beza skit..ni pun nk diet g..hehe

Rabu, 26 Januari 2011

JaNuaRi 2011 (WaJaH RaHsiA HaTi)

12.1.2011

9.1.2011

7.1.2011

2.1.2011

PerGi taK keMbaLI

12.1.2011

Satu kehilangan yang aku sndiri susah nak terima...seolah berada dlam mimpi...permergian Wa (Mak Long) aku dpat tahu dr Chah..awal pagi dah Chah sms..kbtlan aku xda kt rumah....xtau nk kata apa time tu...aku rasa x pcaya..mgkin bnda tu bukan dpan mata aku....dah lama dah Wa sekeluarga berhijrah ke Kuching..sejak tu..jarang sgt jmpa Wa....last aku jumpa dia....aku x ingat...rasanya time dia datang Bintulu kot....mmg sblum ni dia sakit...baru jer aku chat ngn Kak Imah..dia ckap...Wa sakit..tp ingtkan dia akn kmbli sihat..rupanya...dah ajal dia..nk buat cam mana..nak pergi Kuching pun jauh....nasib kat Bintulu ada buat majlis tahlil skit...InsyAllah..aku dan cousin2 aku mmg ada rancagan nak melawat Kak Imah sekeluarga kat Kuching..dlam bulan 6..sama2 lah kita doakan k..smoga Wa tenang di sana..sgala kngan bsama Wa slama ni..satu kenangan yg terindah..semoga Kak Imah sekeluarga tabah menerima ujian ini..

sePi TaNpa reLa

Rasanya dah lama sangat aku x update apa2 kat blog..bukan xnak..tapi cam malas sangat..hehee...xpa..lpas ni nak rajin balik lah.....seblum ni pun ada jer bnda menarik yg balku....cuma cam xda mood nak update apa2..sedangkan hari2 on9....Fb lyan lah..cuma nk update blog ni cam xda msa..nk tukar layout blog ni pun cam mlas...ingtkan 2011 ni nak tukar skit..nak lain dari tahun lpas..nmpknya sama jer..hehee..azam bulan dpan..nak aktif balik update blog ni..sama2lah kita doakan k...

Isnin, 10 Januari 2011

2011

SalaM...aku rasa mmg dah lama sgt aku x update apa2 dlam blog ni..nak kata bz..xlah sgt..sdgkan ari2 aku leh on9 FB..ntahlah..cam malas...nak kata xda bnda nk update..ada jer..cuma mgkin smpai satu tahap..aku bosan kot..heehhee....xpa..smpna 2011 ni..biarlah mula balik aktif ber blog..heehhee...wpun lmbt..xpa....smpat kot nak wish Happy new year 2011...x terasa dah tahun baru dah....umur pun mkin lama mkin bertambah..bukan makin muda k...nk kata ada azam baru..xda juga.mlas nk ltak azam mcam2..tkut x tercapai..apa yg ptg..happy kan diri tahun 2011 ni..xda bnda yg x baik blku..tu jer...yg ptg....rezeki bertmbah..tu jer yg aku nak..apa2 pun..tahun ni aku masuk 27 tahun..bukan remaja g..tp xpa...janji maintain