Isnin, 31 Ogos 2009

BeRbuKa PuaSa

28.8.2009
Mid Valley & The Garden
aku,shah,Ayu & Atif










p/s happy sgat kuar ngn korang..best lah juga buka posa time ni..dpat hbskan masa ngn kwan2 lama..sayang korang


Jumaat, 28 Ogos 2009

Jana pendapatan anda

SISTEM

4 Langkah Mudah Untuk Mula Menjana Pendapatan

Hanya RM5 sahaja untk bermula - 100% tiada risiko
1
Membuat pendaftaran, selepas itu terus login untuk aktifkan akaun dengan membuat pembayaran kepada penaja anda
2 Buat sms pengesahan pembayaran pada no hp penaja anda, ini untuk mempercepatkan akaun anda diaktifkan
3 Selepas akaun anda diaktifkan, sila test link url web anda dan mula melakukan promosi
4 Mula menerima RM5 dari setiap seorang yang join di bawah link url web anda, 100% komisyen milik anda


http://www.danaraya.com/?id=I_mar84

Jana Pendapatan dengan RM5

Adakah ini impian Anda ???

Duit Banyak
Rumah Besar
Holiday
Kereta Mewah


Mahukah anda menerima limpahan RM5 setiap jam
masuk ke akaun bank anda??



Tak Percaya??? Lihat Bukti , pergi web ni

http://www.danaraya.com/?id=I_mar84



Jadilah Reseller Produk Danaraya.com, pelancaran semperna musim perayaan yang bakal tiba, jadikan Hari Raya tahun ini paling bermakna

Ciri-ciri Hebat Danaraya.com
Hanya RM 5.00, sesiapa pun mampu
100% komisyen milik anda
Tanpa melalui akaun bank admin
Komisyen terus ke akaun bank anda
Terima SMS duit dah masyuk!!

Isnin, 24 Ogos 2009

RaMaDhaN DaTanG laGi







Salam Ramadhan..selamat berpuasa kepada semua...tahun ni aku rasa lain sgat..yalah...klu thun lepas aku smbut puasa ngn kwan2..sahur ramai2..tahun ni lain sgat..ist day puasa..aku sahur sorg2..xda sapa yg temankan...aku x bershur pun..x mkan apa2...hnya air kosng..bukan apa..aku xbeli apa2 pun mknan utk sahur..salah aku juga....nak kuar pagi2..xkan sorg2 kot..nak xnak..aku sahur sorg2..cam nk ngis pun ada..tba2 teringatkan family..bukanlah ini kali pertama aku x bersahur tnpa family di kampung...cuma agak sebak..yalah..puasa pertama sorg2...org lain..smua ngan family..tp aku harus bersyukur..yalah..ada juga org yg xda mak ayah..lagilah sedih...mmm..aku jauh jer..dah..xnak ngis2...wat cam biasa sudah..nsb baik aku dah biasa puasa...wpun x mkan apa2.tetap than..ari pertama puasa...aku ngan Azrin g bazar Ramadhan area stesen Universiti..nasib ada dia temankan aku..jalan kaki ok..slow2 kita org jalan..sbb xnak laju2 sgat...agak jauh lah...kita org g lmbt skit...org dah ramai balik..kita org bru nak g..meriah lah bazar tu...hehe..cuci mata k...mknan mcam2...dugaan sgat..aku ngah diet..mmg dah smggu lebih x mkan nasi..nmpk nasi kerabu,mmg xthan..sedap..tp aku xbeli...sbb diet.hehhe..ternmpak pulak popiah basah,..mmg sedap..tp xpa..jlan dulu..kita pusing2...last2..aku g tmpat popiah bsah tu..dah hbs..kempunan ya..aku beli Apam Balik jer utk berbuka..aku ngan Azrin x smpat nk buka kat blik..sbb nk dkat waktu..kita org buka kat stesen U jer..duduk kat bus stop jer..cian kan?pglaman ari pertama puasa..oklah..hehe..apa2 pun d harap puasa thun ni lbh bermakna dr thun lpas...InsyAllah..

Jumaat, 21 Ogos 2009

SaLaM RaMaDhaN

selamat menyambut Ramdhan...selamat berpuasa kepada semua....minta maaf kepada semua yang mengenali diri ini...di harap Ramadhan kali ini memberi seribu makna kepada semua...sama2 lah kita menyambut Ramdhan kali ini dengan penuh kesedaran dan keinsafan...kepada kawan2 smua.,ada masa..jom lah buka puasa sama2 k...

JoM toNtoN tEaTeR

GEMA MERDEKA
MUZIKAL TUN ABDUL RAZAK
16-20/8/2009

Sebuah pementasan anjuran ASWARA,Istana Budaya & Kementerian Penerangan komunikasi & kebudayaan..aku xtau nak komen mcam mana,cuma bagi aku...setiap show teater,msti ada kelemahannya tersendiri...cuma aku nak ucapkan tahniah kerana ASWARA berjaya mementaskan teataer di Istana Budaya..kalau nak pentaskan skali lagi teater ni..kemaskan apa yg x kemas..mantapkan apa yg sedia mantap..cuma..xtaulah..rasanya..watak Tun Abdul Razak kna tukar kah.Rashidi Ishak bukan x best,bila dia nyanyi..cam kuranglah..klu nak kekalkan dia juga.kna btul2 g klas vokal lah

poster teater ni..simple..tp penuh makna

tenaga produksi teater ni


hari terakhir pementasan...ramai juga yg dtg tgok..aku pun tgok show yg last ni..nk sokong kawan2



sblum show bermula..smpat g ngan Azrin amik pic...yalah..sjjow 8.30..napa lmbt mula ya?hehe




dah hbs show..wajiblah klu amik pic kngan..hehe




bergambar ngan buku program..nk simpan..kngan tu



baju yg pernah d gunakan arwah



ASWARA..melangkah ke hadapan bersama tradisi..hehhe




balik tgok teater..aku lapar ar..nak makan..kita org mkan..aku order rojak buah n sup jer..hehe..xnak mkan sgat..nk diet..ehhhe










Rabu, 19 Ogos 2009

The Proposal vs Starbucks

19.8.2009
Time square



aku tgok crta ni skli g..mmg best..x bosan n aku tetap ktawa..cuma 1st time tgok tu g best lah...yg 2nd time ni..tetap enjoy..cuma x sgat mcam yg 1st...sbb dah tgok kot...apa2 pun..hujung mggu ni nk tgok cerita apa ya?mmm...hehe
LEPAK KAT STARBUCKS




pic aku kat starbucks ngn Baby..thanks sbb blnja mkan n lepak kt starbucks..next week kuar g k..buka puasa samm..hehee
















Selasa, 18 Ogos 2009

BiLa aKu DaH BoSaN


pic tbru dlam hostel...xtau nk wat apa..saje jer wat giler2...hehe..oklah tu..sekali sekala..

Sabtu, 15 Ogos 2009

PeStA SaRi GeMiLaNg KrEaTiF DaYaSaRi 2009

12.8.2009












p/s:thanks kat Eg..pic ni amik kt FB dia..hehhe










Jumaat, 14 Ogos 2009

JALAN-JALAN CARI PASAL

14.8.2009
Mid Valley

best sgt2..begitu mghburkan...lawak dan korang kena tgok k...hehhe

seblum tgk wayang....g mkan dulu....mkan kt Burger King..sedap...hehe


smpat pose sblum tgk wayang



on9 kat Big Apple.hehe



penat lah..muka cam ngtok jer.hehhe





napa amik pic x senyum ar?x suka lah.heheh


*kuar ngn Nawi & Josey
*Terserempak saudara kat Jusco...org Bintulu tu..x sgka leh jumpa kt sini
* Shopping kt Rompt..jumpa Che Zihan..senior UM...dah Konvo ari tu
*Seperti biasa akan singgah n borak2 kjap ngn Baby kt Stage.....kwan baik tu

Rabu, 12 Ogos 2009

KeNaNgaN TeRiNdaH

BORIA
GHAPLA JINGGA
KOLEJ KEDIAMAN KE-5,UNIVERSITI MALAYA
12.8.2009
Tekong Boria dan Penari Boria

Pelakon sketsa


Tdi merupkn saat terakhir Boria ni akn bersama..bukan apa..msg2 dah bz..ada yg duk luar sem ni..ada yg duk kolej lain...td pun last perfrmance dia org untuk Pesta Sari Gemilang Kreatif Dayasari,anjuran Jtk Kesenian & Kreatif..aku knal dia org last sem..x sgja sbnrnya aku join group ni dan terlibat dlam skesta...sem ni...aku d lantik jd KOOR untuk Boria..stu tjawab yg berat..byk bda aku kna bljar...apa2 pun..thanks buat smua..kngan bersama korg mmg best...yg ptg...td ada adegan ngis2 ya...mmmm...harap...hbgan kita akan tetp dtrskan smpai bila2...Emy,Ain,Fira,Huda,Fiza,Tika,Ila,Fiza,Has,Anis,Hanis,Linda,Wani dan Aza..thanks byk2 k.,muahhh...bgtu juga ngn budak sketsa...Fifi..Eg,Hairil,Irfan,Hazrul,Afiq dan Kon..thanks jga..mmmg terbaeek...ehhhe
p/s..pic lama ni..pic bru lum upload g...pic ni kngan masaFeseni 2008/2009

Selasa, 11 Ogos 2009

JauH Di MaTa...DeKaT di HaTi


Jumaat, 7 Ogos 2009

SETEM...Memang Best


POSTER FILEM SETEM




Pada 6.8.2009,aku pergi tengok wayang,certia SETEM...kat Pavillion..siap guna student price g...hehhe...mmg sngaja nak tgok cerita ni...sbb nmpk cam best...yalah KHABIR BHATIA yang jadi pengrah.mesti best...



Pada keseluruhannya,'Setem' sebuah karya yang tidak mengecewakan.Filem ini memaparkan kisah yang berlaku dalam masyarakat Malaysia yang bertemakan perasaan 'tamak, cemburu, penipu, gengsterisme' dan sebagainya ini di wakili oleh 5 kumpulan manusia yang terdiri daripada Geng Anak Yatim (Rashidi Ishak, Afdlin Shauki, Datuk Aziz Sattar), Geng Piranha (Chew Kin Wah, Bront Palare, Adam Corrie Lee), Geng Tosai (Indi Nadarajah, Sathia), Geng Bakso (Harun Salim Bachik, Isma Yusoof), dan Geng Teraniaya (Vanidah Imran, Que Haidar). Kelima-lima kumpulan ini mempunyai kisah hidup masing-masing iaitu untuk memburu satu impian (kecuali Kumpulan Teraniaya) untuk menjadi kaya dengan bersumberkan 'Setem' yang bernilai USD 4 juta. Pengakhiran filem ini memberikan satu kejutan sehingga filem Setem boleh dikatakan sebuah filem aksi yang cukup mendebarkan serta perlu ditonton.Paling best mestilah lakonan Shatia..mmg lawak dan cukup buat penonton ketawa..kiranya semua pelakon yang ada dalam filem ni..xkira pelakon utama atau x..mmg best..arahan Khabir Bhatia yang lain dr filemnya seblum ni...nmpak cam filem Afdlin shauki pun ada.tp mmg best lah...x rugi tgok k..

Ahad, 2 Ogos 2009

MaiN MaSaK-MaSaK PaRt 3

2.8.2009
Pantai Dalam


Hai..aku saja nk trgkan pa yg berlaku..sbnrnya ni time kita org nk msak..aku ngah potong2 bawang..Azrin ngh goreng Tempe..pinggang yg brisi bahan nk msak..jth dan pecah..x sgaja ok..hehe..nsb baik x apa2..mmg penuh kesusahan ok..kita org nk msak..dahlah dapur gas satu jer yg berfungsi..kena msak stu2..mmg lambat sangat lah..tp xpa..mmg enjoy...wpun ari sblum tu penat...dahlah kita org lmbt bgun..kna msak ya..mlas nk g beli..saje nk buat aktiviti lain skit..xdalah tgok wayang atau shopping jer..next week nak masak lagi x?mmmm

MaiN MaSaK-MaSaK PaRt 2

MENU MASAKAN HARI INI
Ikan Terubuk Masin & Ikan Bilis Goreng
Telur Dadar

Sup Cendawan campur
Sambal Tempe

Ikan Patin Masak Tempoyak
Nasi Goreng
Nasi putih






P/s inilah hasil masakan yg aku buat..smbil di bantu oleh Azrin..best sgat..next week nk msak lagi lah.hehe

MaiN MaSaK-MaSaK PaRt 1

2.8.2009

Pantai Dalam

(aku.Azrin,Ann & Ryan)

makan2






















P/s Semua muka cam apa2 ntah..x bermaya jer..lapar sgat kot...tp yg plg ptg..smua x mandi g.hehhe