Isnin, 14 Februari 2011

kawan oh kawan



Aku pun xtau kenapa hari ni aku nak sangat bercerita psal kwan2 aku.Entahlah,yg penting aku mmg rindu sgt2 kat dia org semua.Memang aku xda ramai kwan,nak kata aku ni bukan jenss suka berkwan,aku mmg suka bkwan.Jenis yg mesra, yg byk ckap.Mungkin dalam berkawan,aku susah nk jumpa yg btul2 ok.Kalau setakat nak happy2,fun2,mmg senang nak cari.Kalau susah senang bersama,tu yg payah nak jumpa,kalau ada pun mesti keterbatasan masa & tempat akan mybabkan hbgan kita org makin lama makin renggang.Aku tau skrg aku mgkin kurang rapat dgan kwan2 aku.Tapi aku xda niat nak menjauhkan diri,cuma sampai satu tahapaku kena focus pd diri aku & family aku.Terutama sekali kwan2 aku yg ada kat KL,aku mengaku kbykkan kwan2 aku kat KL suma lebih muda dari aku.Memang kat KL lah aku baru knal erti kwan yg sebenar..Persoalannya,apakah mereka boleh di anggap sahabat?itu satu persoalan yg susah aku nak jwp.Walaupun aku tau,ada antara kwan aku yg sggup susah & senang bersama aku.Kalau kat Sarawak,kbykkan kwan2 aku dah ada keluarga.Masing2 sibuk dengan kerjaya masing2.Setahun sekali jer dapat jumpa,tu pun waktu raya.Kawan2 FB?boleh pcaya ker?xkisah lah FB ker,TAGGED ker..senang cerita..kwan2 online ni..kdg2 mcam baik...tp stkat baik kt dunia on9 tu..oklah..dekat luar..aku xtau nk cakap apa.Memang aku sunyi,aku merindui kenangan kita bersama.Apa-apa pun,aku harap korang semua happy dan berjaya dalam kehidupan masing2.Aku x minta utk d ingati selalu,cuma aku harap,cukuplah seminit korang ingat aku.Itu cukup bermakna...sayang semua.

4 ulasan:

  1. sgak an pun ken lian eh, kew bak lok ken taew kew mei prnh lilok sgk ken. ms eh marak kew fhm ala an prsn ken lian ken pubak merindui kenangan bersama. sakit laus mar, sakit laus bak menerima kenyataan kew mei keban bertemu ken agik.

    BalasPadam
  2. i missed you so much mate.. but no one knows~

    BalasPadam
  3. ryan udah mabei agik. mei taew bak pasuh ala an prsn kew dudeng gmbr tlew telew lawas bergmbr sgak pantai dalam sabei. pras kew adib mak gik wang gmbr idun mar.. pidan masa kew, ala an cara kew.. kew mei taew..

    BalasPadam
  4. It's been a long day without you my friend...
    And I'll tell you all about it when I see you again...
    We've come a long way from where we began...
    Oh I'll tell you all about it when I see you again~

    BalasPadam