Jumaat, 27 Februari 2009

MaaFkaN PeMerGiaaNku

Mulai esok aku akan dlte akaun Myspace aku..bukan apa..dah lama aku nk delete myspace..cuma aku rasa syg sgat nk buat cam ni..bukan apa..aku mula buat akaun myspace sejak tahun 2006...kalau tak silap dalam bulan 3 atau 4..cuma sekarang aku rasa dah mula bosan..aku pun nak focus pada study...banyak masa aku dihabiskan dengan Myspace..sanggup 2-3 pagi pergi cc semata2 nak on9...giler ker apa..tp itu dulu2 lah..hehe...hee..byk knagan yg xkan aku lupakan bila on9 myspace..ada antra kwan myspace yg aku jmpa dan jd kwan..smua tu bnda yg wat aku hppy....cuma aku harap pshbtan kita org akan tetap kekal..aku xkan on9 myspace g..tp aku tetap ada....wpun dah xpay msg2 g...siapa2 yg ada no phone aku tu..sms lah....aku pun tak pasti akan buka balik akaun msypace aku...biar masa menentukan..kerana myspace lah aku jumpa org yg aku syg..krana myspace lah aku hppy dan kerana myspace lah aku menangis..aku arap siapa2 bdak2 myspace yg knal dan pernah jumpa aku.,aku mtk maaf sgat2...terima kasih di atas segalanya...salam syg teramat syg...muahh..moga www.myspace.com/aimar_3084..akan dirindui dan di ingati..walaupun aku tau aku tak pernah penting pada sesiaapa..arap korg(budak2 myspace) pernah ada kenangan indah bersma aku...SALAM TERAKHIR..
  • EJAM
  • DAYAT
  • MUSZ
  • LAN (akusiktauk)
  • RYZZ
  • ALEX
  • CHA
  • APIDZ
  • ADAM
  • AJIM
  • EIZ
  • SHAHRUL RAZI
  • Smua yg kenal dan kwan2 dlam top frenz myspace aku




2 ulasan: